Beoordelingen

Bekijk wat anderen van ons vinden

  • Hupé David
    1,0

    "toujours aucun article reçu ! après une semaine avoir commandé ! aucun suivi de colis, ni d'information sur la livraison ... "

    Hupé David - 03-01-2019

  • Rianne de Rijk
    10,0

    "Mijn ervaring is met het bedrijf is alleen dat ik een pakketje bestelt heb. Ze 2x aan mijn deur komen en dan waren wij niet thuis dus ophalen bij de Gamma. Maar de producten zijn uitstekend. Heb er echt heel veel fun van en tijd gaat super snel voorbij. Ik maak vormen en dat maak ik op schilderdoeken (als hobby). "

    Rianne de Rijk - 03-01-2019

  • De Kerschieter
    10,0

    "Produits de qualité, expédition très rapide"

    De Kerschieter - 02-01-2019

  • Van der hoeff
    6,0

    "Levering prima! Alleen het materiaal werkt niet voor de. 3D dandprint vd action....3D print loopt niet door. Misschien kunnen ze ons daarbij helpen? "

    Van der hoeff - 28-12-2018

  • Elizabeth
    10,0

    "Helaas was de 3D pen die wij voor onze dochter als kerstcadeau hadden gekocht stuk. Ik ontving meteen een nieuwe pen. Top service!! Bedankt. "

    Elizabeth - 28-12-2018

  • Dave Van der Veen
    10,0

    "Overzichtelijke website, snelle levering, geen problemen gehad."

    Dave Van der Veen - 28-12-2018

  • Monique
    10,0

    "Zeer goed"

    Monique - 26-12-2018

  • Jeannine
    10,0

    "Snelle levering aan lage prijs. Je wordt steeds op de hoogte gehouden van de levering. "

    Jeannine - 26-12-2018

  • Sandra Vanherf
    10,0

    "1 ste keer iets besteld en super tevreden."

    Sandra Vanherf - 24-12-2018

  • Colin
    7,0

    "Sérieuse, pas loin de 2 semaines pour être livré en France. Arrivé dans les temps pour être sous le sapin "

    Colin - 24-12-2018

  • Sylvia Ariëns
    10,0

    "Mijn zoontje ontzettend blij gemaakt met de 3d pen. De website ziet er goed verzorgd en duidelijk uit. Omdat ik twijfelde welke pen het meest geschikt zou zijn voor mijn zoontje, heb ik gebeld om de verschillen in de pennen uit te laten leggen. Ik kreeg duidelijke uitleg met de verschillende mogelijkheden zodat ik zelf een keuze kon maken welke pen mijn voorkeur had. Kortom, mijn zoontje is helemaal in de wolken met zijn pen en maakt inmiddels de mooiste creaties! En papa en mama trouwens ook! "

    Sylvia Ariëns - 23-12-2018

  • Tanja Maas
    8,0

    "Heel goede ervaring: goede voorlichting , snelle levering en goede producten"

    Tanja Maas - 19-12-2018

  • N. Rompa
    10,0

    "Snelle service, vriendelijk personeel, snel contact via de mail."

    N. Rompa - 18-12-2018

  • SkygardenCare
    8,0

    "good items, Very good communication "

    SkygardenCare - 17-12-2018

  • Ursula van der Veer
    10,0

    "Goede snelle levering,1 kleur filament was er niet en ik werd netjes gebeld of ik geld terug wilde of een andere kleur"

    Ursula van der Veer - 17-12-2018

  • Vera Eldering
    6,0

    "De verzending ging snel en het pakte was degelijk verpakt. De 3dandprint is een cadeau voor sinterklaas dat wij pas 8 december vieren dus is nog niet uitgepakt of geprobeerd. Met vriendelijke groet Vera Eldering."

    Vera Eldering - 15-12-2018

  • Frank Houwaard
    4,0

    "ik had logisch gevonden als de prijs van een set 20 niet geprijsd was op 19,99 . hiermee kan de bestelling niet gratis verstuurd worden."

    Frank Houwaard - 13-12-2018

  • Wout
    9,0

    "goede duidelijke site met mooie artikelen"

    Wout - 08-12-2018

  • Marieke
    10,0

    "Super. Service pen was met een dag binnen alleen deed de pen het niet maar na een mailtje volgende dag nieuwe pen en deze Doet het super"

    Marieke - 08-12-2018

  • judith jansen
    10,0

    "geweldig!super snelle reactie levering, duidelijke en gebruiksvriendelijke site en een hele fijne 3d pen waar mijn dochter dolblij de mooiste creaties maakt."

    judith jansen - 08-12-2018

  • Sandy
    10,0

    "Helemaal tevreden. De 3d pennen zijn op tijd voor de kerst. Had ze op woensdag besteld en vrijdag in huis. Een top service. "

    Sandy - 07-12-2018

  • Pollewopke
    10,0

    "Ik was op zoek naar een leuke 3D pen voor Sinterklaas. Via Google op de site van 3Dandprint terechtgekomen. Toevallig liep er op dat moment een leuke kortingsactie. Geen moment getwijfeld natuurlijk en besteld. Ik had de bestelling al na 2 dagen in huis, ruim voor Sinterklaas dus. Ben nog in afwachting van een reactie, de pen is inmiddels gegeven maar nog niet in gebruik."

    Pollewopke - 06-12-2018

  • Raggers
    7,0

    "Snelle levering. Wat ik wel jammer vind is dat de verpakking eromheen erg eenvoudig is (pastic zak zonder opdruk) ik heb ook iets besteld waar helemaal niets omheen zat."

    Raggers - 06-12-2018

  • Sharon Duif
    10,0

    "Prima product, snelle levering! "

    Sharon Duif - 06-12-2018

  • Verherstraeten koen
    7,0

    "Duidelijke website met shop. Een correcte besteltijden en kwalitatief en op tijd geleverd "

    Verherstraeten koen - 06-12-2018

Wij worden beoordeeld met een 8,8!

Openingstijden 8,8
  • 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie
  • Gratis verzending vanaf 40,-
  • Vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis!
Vincent
10,0

"Gewoon super"

Vincent - 13-04-2024

CC vd Veen
8,0

"Goed"

CC vd Veen - 06-03-2024

Winkelmandje
Je hebt geen producten in je winkelmandje liggen.
Bezorgkosten
€0,00 Gratis
Totaal
0,00